Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kezdjek, ha egy programmal...

Mit kezdjek, ha egy programmal megvágtam egy videót, de túl nagy formátumba konvertálta át?

Figyelt kérdés
Sony Vegas nevű programmal vágtam meg egy kisfilmet, ami végül 13 giga lett. Mit csináljak, hogy kissebb legyen? Vagy akármi, hogy ki tudjam írni dvd-re? Kérlek valami ötletet adjatok! Köszi!
2011. febr. 10. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Tömörítés mentes avi-t csinált a kis édes. Szóval valamilyen codeckkel tömöríteni kell.

[link]

Itt ugye az xvid/divix codeck + virtualdub kombót ajánlják: [link]

2011. febr. 10. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy kis avi vágásra ily komoly program...

VirtualDub, AviDemux, Boilsoft Splitter

VD-nél DirectStreamCopy a lényeg [link]

2011. febr. 10. 23:37
 3/4 A kérdező kommentje:

igazából egy 1 órás filmről van szó.

az első kommentelőnek nagyon köszönöm a hozzászólását, mert úgy néz ki, hogy bejött a dolog. épp tömöríti. kipróbáltam egy másik videóval és azt simán átkonvertálta divx-be és sokkal kisebb lett. köszi még egyszer :)

2011. febr. 11. 01:25
 4/4 anonim ***** válasza:
És mekkora volt eredetileg a film?
2011. febr. 11. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!