A Call of Dity multiplayerrel játszottam (és én hülye csaltam is) amikor kidobtak (kickeltek). Az eyik haverom vissza tud lépni de én nem mert akárhányszor visszamegyek kidobnak. Mit kell tenni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 06:52
1/8 P.O.C. válasza:
Keressetek egy másik szervert. Ja és ne csaljatok, mert az multiplayer játékban rohadt nagy szemétség.
2/8 anonim válasza:
Így jártál. Remélem élvezted, ahogy tönkretetted más ember játékát... Grat! Az ilyen szerencsétlenek miatt nem lehet manapság sehol multit tolni, csak haverokkal, mert mindenhol van egy szerencsétlen csaló, aki tönkre barmolja az egész játékot...
Ha nem megy, akkor vagy gyakorolj, vagy ne játssz!
3/8 Azeriel válasza:
noob low vagy hogy cheatelsz ?? -.-" ekkora szánalmaslowat
-.- remélem ip-bant kaptál!!
4/8 anonim válasza:
utálom azokat akik csitelnek kis csicskákk hogy csalnak
remélem ip-bant kaptál te low
5/8 anonim válasza:
xD ez egy olyan oldal ahol segíteni kéne és nem leoltani őt...
6/8 P.O.C. válasza:
Egyetértek, csak tudod van egy bizonyos határ.
7/8 A kérdező kommentje:
kösz pepe, de már én is utálom a csalókat mert rájöttem hogy szar amikor sétálok sehol senki és lelőnek...**** szar úgyhogy már nem csalok semilyen multis játékban
2011. febr. 22. 20:02
8/8 anonim válasza:
Öröm hallani xD Egy cheaterrel kevesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!