Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet call of duty 2 ben...

Hogy lehet call of duty 2 ben multiplayerrel játszani?

Figyelt kérdés
Nos az lenne a bajom hogy letöltöttem az xfirét és mikor elindítom a játékot azt csinálja hogy kijön a képernyő és az teljesen fekete és azt írja ki hogy AWAITING CONNECTION mit kéne csinálnom?
2010. jan. 26. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Továbbá le kell töltened egy 1.3-as patchet! Egy PunkBustert! Ezeket az oldalunkon meg is tudod szerezni: [link]

Utána a multiplayer beállításoknál engedélyezed a Pb-t. igen vagy enabled! Ha van még kérdés írj!

2010. jan. 26. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jan. 26. 14:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem működik így sem feltettem a punkbusterst és az 1.3-mas patchet de így sem indul el.

JA és én xfiréről indítom a játékot.

2010. jan. 26. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Xfirén látod a szervereket?
2010. jan. 26. 15:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen látom őket és el is indítom valamelyiket de azt írja ki hogy AWAITING CONNECTION (VÁRAKOZÁS A KAPCSOLATRA) de én már nagyon sokat vártam és így sem jött be
2010. jan. 26. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Multiplayer beállításokba engedélyezted a PunkBustert? Már csak ez lehet a baja!
2010. jan. 26. 17:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen engedélyeztem

De ha csak ez lehet a hiba akkor nem tudom mit tegyek

De azért köszönöm hogy válaszoltál

2010. jan. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!