Hova tűnt a start menüm?
Akár XP-d van, akár W7-ed a Start inditóikonjának a tálcán, legalul kell lennie. Persze lehet egy belőle az asztalon is, sokan innen inditanak.
Valószinű, hogy neked az össze-vissza nyomogatáskor vagy egy rossz egérmozdulatnál a legalsó részen lévő tálca tünhetett el, a Start ikonnal együtt. Ha alul nincs tálca, akkor lehet felül vagy valamelyik oldalon részben, vagy teljes mértékben eltűnve.
Ha ez a helyzet lenne, akkor játszadozzál: sorjában
egérnyillal menj tul a képernyő szélein, majd benyomott balklikkel huzd a tálcát a helyére /tehát legalulra/. Mert a Start gomb nem szivódott fel, nem törlődött, csak "eltűnt" a szemed elől.
Egyáltalán van az asztal alatt tálcád/legalul egy vékony csik/ vagy valahol oldalt, felül? Vagy annak egy részlete látható valahol?
Még ezt sem irtad meg.
Én ugy jártam, hogy a gyerek "eltüntette" a tálcát és én addig tököltem a balegérlenyomásos huzással, mig előhoztam. Akkor próbálj onnan huzogatni, ameddig az egérnyil ér. Sokáig kell kisérletezni.
Ha meg nem megy és gépednek/op. rendszerednek/ nincs különösebb baja, vidd service-be, ott 5perc alatt előhozzák, lehet, valószinű ingyen, mivel ez egy beállitási segitségadás és nem javitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!