Mért tűnt el a Start menüm és asztali ikonjaim a Windows XP-ben?
Figyelt kérdés
Nos,az lenne a gond hogy a windows xp ben egyszerüen eltűnt a start menüm és az asztali ikonjaim.Csak úgy tudok programot megnyitni hogy CTRL+ALT+DELETE
Próbáltam újratelepíteni de akkor is ezt csinálja.próbáltam Windows 7 oprendszernél ott semmi gond nincsen.
PLS HELP ME!
2010. febr. 15. 19:26
1/10 anonim válasza:
Valószínüleg leállt valamitől az asztali ablakkezelő. (explorer.exe)
Feladatkezelőben a futtatáshoz írd be: explorer és ha minden jó, el fog indulni. Ha utána is leáll, akkor valószínüleg valami hiba okozza ezt.
2/10 anonim válasza:
Másik, régi gépemen ezzel kezdődtek a bajok. A végén kimúlt a vinyóm.
3/10 anonim válasza:
Fertőzés, valami trójai lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
thx a gyors válaszokat de nem ment az expőlore.exe beindítása.de szerintem nem a vinyó gondja lehet mert,fél éves és nem hiszem hogy valami baja lenne.én kifogytam az ötletekből
2010. febr. 15. 20:12
5/10 A kérdező kommentje:
de egyébként mostanában a windows 7 elkezdett fagyadozgatni.ezelőtt sosdem fagyott le!
2010. febr. 15. 20:14
6/10 A kérdező kommentje:
most vettem észre ahogy elindítom az explorer.exe-t akkor felvillan egy pillanatra a tálca
2010. febr. 15. 20:35
7/10 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt ilyen .Nekem az segített hogy jobb egérrel rákattintottam az üres asztalra. Kijött hogy ikonok frissítése. Rákattintottam és minden visszajött.Hátha :-)
8/10 anonim válasza:
Ha feltűnik a tálca, akkor valami le is állítja az explorert. Ez bizony lehet vírus.
9/10 anonim válasza:
Töltsd le és telepitsd a Kaspersky Antivirus próbaváltozatát, 30 napos, kulcsot adnak. Futtasd le. Ez valami különösen erőszakos dög lehet (féreg vagy trójai).
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi, megoldódott a probléma egy xp-s cd-vel frissítettem.
Mégegyszer THX
2010. febr. 15. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!