Új nyomtató. Milyen fajta?
A helyzet az, hogy új nyomtatót szeretnék venni itthoni használatra. Nem tudom a tintasugaras vagy a lézernyomtató éri-e meg jobban. Nem nyomtatok sokat egy hónapban, viszont a tintasugaras nyomtatóval nem vagyok maradéktalanul elégedett. (Drága a patron, gyakran csíkos, nem szépen nyomtat). Ebben szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni! Nem ártana néhány alapfogalom tisztázása mint pl. utángyártott patron
lézer vs. tintasugaras nyomtató
Előre is köszönöm!
Szerintem ha nem használod sokat és nem szeretnél színesben nyomtatni, lézernyomtatót vegyél. Tintasugarassal nekem rengeteg gondom volt, ugyanis én sem használtam sokat és rendszeresen beleszáradt a tinta. Most egy Samsung ML-1640-es lézernyomtatóm van, arra, amire használom (főként jegyzetek nyomtatása), tökéletes.
Utángyártott patron: nem a gyártó által gyártott patron, rendszerint olcsóbb, de gyengébb minőségű az eredetinél.
Lézer vs. tintasugaras: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!