Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fajta nyomtatóba olcsó...

Milyen fajta nyomtatóba olcsó a patron? És mennyibe kerül a nyomtató és a patron hozzá?

Figyelt kérdés
Már a 2. nyomtatót vettem meg, amire azt mondták hogy olcsó bele a patron. Hát azóta mióta kifogyott a tinta, azóta nincs nyomtatóm, mert annyiba kerül bele a patron, mintha egy új nyomtatót vennék. Olyan érdekelne, amibe a patron 1000 Ft, vagy az alatt van...
2009. máj. 1. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem ragaszkodsz a színes nyomtatáshoz akkor jobban jársz egy lézernyomtatóval. Sokkal olcsóbb az üzemeltetése, és szebben nyomtat.

Bár a színes lézerprinter sem olyan egetverően drága már.

2009. máj. 1. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Epson, Canon nyomtatók. Szinte kivétel nélkül mindegyikbe kapható utángyártott patron ezer forint alatt.

Lexmarkot ne vegyél.

Az eredeti patron pedig EGYIK TÍPUSBA sincs 1000,- Ft alatt!

2009. máj. 1. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy töltéssel foglalkozó cégnél dolgozom, vettem egy hp 990cxi-t anno, nem bántam meg.Igaz 3000 is van a szines patron ,de ne csak az árat nézd, hanem a kapacitást is. A canon, stb...- hez a viszonylag olcsó patronok 5 ml-esek általában. Ezzel szemben nekem 40 ml fér bele, tehát 8x annyi ,3x annyiért.Tehát sztem HP-t vegyél ha nyomtatóról beszélünk, az a legjobb sztem, és olyat amibe 78-as szines, ill. 45-ös fekete patron való.(ezek a nagyméretűek)
2009. máj. 2. 01:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászóló vok.

A 3000 persze utántöltött, de az origok aranyáron vannak midegyikhez, ár-érték arányában.

2009. máj. 2. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!