Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fontoos kérdés Windows-al...

Fontoos kérdés Windows-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Volt egy programom...a Microsoft Security Essentails vagy mi..és ugye az vizsgálta, hogy eredeti e a gép. Na most az kb 2 hónap után kiírta h nem és 30 napom van h újra tegyem vagy ilyesmi...és utánna egy frissítés során, hogy megint 30 napom van..de én most kitöröltem ezt a programot..akkor szerintetek most csinál majd valamit ? Vagy most mit kellene csinálnom. Kaptunk egy eredeti CD-t de az Windows 7 starter...nekünk meg HomePremium van ....windows 7 loader-rel próbáltam már, de az nem csinált semmit :s

Szerintetek mit csináljak?

Köszönöm előre is a hozzászólást. :)

2011. jan. 30. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Illegális Win volt már a boltban rajta és MSE?

Vagy legális starter, lecseréltétek Home Premium-ra, és MSE-t raktatok rá?

2011. jan. 30. 21:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát mi ugye úgy vettük, hogy nem volt rajta semmi és elvittük vissz a boltba, hogy rátelepítenék e a Windows 7-et..és ez került 4000Ft-ba de minden rajta volt... aztán erre kiírta ezt...az egyik ismerősünk mondta, h biztos emiatt MSE mitt van. Vn az ismrősünknek CD-je de az másolt...szerinte, ha azt rátennénk, és nem vennénk le a MSE-t akkor jó lenne. De a windows loader sem hozza helyre, úgyh lehet, h csak az marad :S:S
2011. jan. 30. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:

MSE miatt van, az csinál eredetiség ellenőrzést...

Használjatok más vírusirtót illegális Windows-on..

2011. jan. 30. 22:19
 14/16 A kérdező kommentje:

de ezt már nem tudom eltüntetni ugye ?

Akkor marad az újra telepítés ?

2011. jan. 30. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom....
2011. jan. 30. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:
RemoveWAT, talán erre keress rá. Csak nehogy vírust szedj le helyette
2011. jan. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!