DjVu-t milyen programmal konvertáljak át PDF-be?
Universal Document Converter (31.4 MB)
A demo verzió lehetővé teszi, hogy kipróbáljon minden rendelkezésre álló funkciót. Nincs korlátozás, kivéve felül egy vízjel minden kimeneti fájlban.
OS: Microsoft Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7
Támogatott: 32 bites és 64 bites rendszer
(torrenten megtalálod a Full verziót is, /vízjel nélkül/.)
PDFCreator-ral, ez egy virtuális nyomtató pdf-be nyomtat.
Bárelyik fájlt ezzel pdf-be tudsz alakítani bármelyik programmal amiben van nyomtatás funkció.
14:33/14:35.... ez mind szép!
csak az a bibi, hogy a PDFCreator (azon kívűl, hogy egy nagyon jó progi) NEM KEZELI a DjVu fájformátumot!
ezzel lehet megnyitni a DjVu fájlt:
és... ha már meg van nyitva szerkesztésre, akkor bemásolni MS. Word dokumentumba, ahonnan egyszerűen (2007 verziótól kezdve) Exportálás PDF fájlformátumba.
(vagy kinyomtatni a PDFCreator virtuális nyomtatóval PDF formátumba)
Én írtam a PDFCreator-t. Nem feltételeztem hogy DjVu olvasója nincs a kedves kérdezőnek.
DjVu fájlokat ezzel a programmal szoktam nézegetni, nem szoktam pdf-be konvertálni, szerintem felesleges:
Ebben a programban van nyomtatási lehehetőség file menü print... így bármit pdf-be tud alakítani amit ki tudsz nyomtatni.
A PDFCreator egy virtuális *nyomtató*. (feltelepítjük)
bármit, amit egy MÁSIK program ki tud nyomtatni, papír helyett pdf-be nyomtatja.
SumatraPDF kezeli a djvu fájlokat is.
Megnyitod a djvu-t a sumatrapdf-fel és a Fájl>nyomtatás menüpontot választva,
kijelölöd nyomtatónak a pdfcreatort, és "átnyomtatja" pdf-be a djvu-t.
Megj.: technikailag a djvu sokkal fejlettebb formátum, mint a pdf.
Ha csak az a gond hogy az asztali gépen nincs djvu olvasó, akkor a Sumatrapdf-ből egyből olvashatod a djvu-t.
A Djvu általában kisebb mint egy pdf és egyéb előnyei is vannak.
Pdf-re csak olyankor érdemes konvertálni, ha tudod hogy ahova vinni akarod a dokumentumot az nem kezeli a djvu-t (pl kindle 3, Juliska néni, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!