Gyenge lenne a notebookom játékokhoz?
Paraméterek:
Márka/Típus: MSI VR602
Processzor: Intel Core Duo T2410 (2GHz)
Memoria: 3giga DD2 667Mhz
Video kártya: SIS M672FX (256mb) integrált
Vinyó: 250 GB S-ATA 5400 rpm
Kijelző: 15,4ˇ WXGA, Felbontas: 1280x800
Minden driver a legujabb.
A gond az hogy amikor felteszek egy összetettebb játékot akkor az eléggé akad minimumon is. gondolok itt COD4-re vagy hasonlókra.Vicces de a WoW fut asztali gépemen (1800Mhz,1giga ddr1, és egy ösrégi videokártya--->30+ fps mindenhol a játékban) notebookomon pedig minimumon is szaggat 12 fpssel. Ezeknek simán futnia kéne, vagy esetleg gyenge a video kártyám hozzá? Rendszer az XP és ezen nem megy a System Controll, vistát nem szeretnék tenni, valaki tud ajánlani xpn is mülködő új (lehetőleg ehhez a notihoz valo) system controll progit?
Köszönöm előre is.Illetve mégegy kérdés:
Normális az hogy megfelelő video driver mellett is csak 60herz-esre tudom álltani a kijelzőt (ha buta kérdés akkor bocs :D )?
Késő van, bocsánat, talán most sikerül leírnom milyen a memoriája a gépnek:
3 giga DDR2 800Mhz
Igy a helyes, sikerült :) !
Üdv!
Mivel laptopod van gyaníítom LCD kijelzővel (xD) ezért semmi jelentősége a képfrissítési frekvencának... :)
próbáld meg ezt: [link]
a system control-t .. nem vagyok bztos bene de próba cseresznye...
és még egy dolog... (ezt gndolom te is tudod) de mondjuk ha interneten játszol attol is szaggathat a CoD4 h rossz a neted vagy a szerver gané...
WoW ról is csak ezt tudom mondani.
jaés majd jönnek a nagyok és majd ők még oktatnak.. ennyit tutam segíteni
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!