Helo Ma bekapcsoltam a gepemet system informsciokat kiirta minden ment de amikor sipol Azutan fsak egy - villogottmvartam 30 percet nem tortent semmi csak villogott. Pls help?
Ok csai nem tudok ekezetet irni mer ipod touchrol irok amiben nincs ekezet mind1.
Nah az a sipolas az amikor beszokott a gep kapcsolni is akkor sipol egyet.ezutan egy - (kotojel villog). Nah rem igyerthetobb :D
A kérdező kommentje:
Lehet vidi többet segit [link] (ez a gepem kicsit sotet de kivehető
ÉN VÁLASZOM
A LINK SZ.R
EZT ATTA KI
1.letöltöd 2.megzézed 3.válaszolszrá
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Noh, szóval számtech nyelven: A bios bepostol, de a windows bootolása során elakad, és csak a kurzor villog. :)
1. A bios postolása után rögtön kezd el nyomkodni az f8 billentyűt. Ha sikerrel jársz akkor bejön egy képernyő, ahol kiválaszthatod, hogy a windowst csökkentett módban szeretnéd indítani. Ha sikerül, akkor mentsd le az esetlegesen fontos adataidat onnan, és próbálj egy rendszervisszaállítást csinálni. Ha nemlehet, akkor tegyél be egy windows cd-t, formatáld az egész meghajtódat, és telepítsd újra a windowst.
2. Ha nem megy a csökkentett mód, akkor fontos lenne tudni, hogy vannak e rajta fontos adatok. Ha igen, akkor vidd el szervizbe, vagy olyan ismerősödhöz aki ért hozzá, és elvállalja.
3. Ha nincs rajta fontos adat, akkor tegyél be egy windows cd-t, formatáld az egész meghajtódat, és telepítsd újra a windowst. :)
Ha a windows telepítése során hiba lép fel, szerviz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!