Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan töltsek az olyan...

Hogyan töltsek az olyan oldalakról ahol sms-et kell küldeni?

Figyelt kérdés
sms-et elküldtem letöltettem a flashfxp-t be is jön az ahol tölteni kell már tudtam ilyen filmeket letölteni de sorozatot nem rá kattintok a grace klinikára,ott rákattintok az 1. évadra ott rá az 1. részre és ott ilyen videóst nem hozz be hanem olyat hoz be aminek a kisképe a fehér lap amelynek ajobb felsőszéle be van hajtva
2009. febr. 1. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
sztem smsben megkapod az információkat. tipp
2009. márc. 1. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
A torrent oldalakhoz tudok neked útmutatót adni.Vannak olyan oldalak amik fizetősek vannak olyanok amik ingyenesek vagy támogatói sms-t küldhetsz.Ezeken az oldalakon mindent megtalálsz:sorozatokat,filmeket,programokat ,játékokat. stb..Bittorrent.lap.hu ezen az oldalon van egy pár és vannak kliens programok is.Ha,ezekről az oldalakról töltesz akkor tölts le egy klienst is ahová a cuccokat töltöd.Ne felejtsd el a torrent oldalakon a szabályzatokat elolvasni.
2009. márc. 1. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!