Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom a fényképezőgé...

Miért nem tudom a fényképezőgépről letölteni a videofelvételt?

Figyelt kérdés

Vettünk egy Canon digitális fényképezőgépet. A boltban azt mondták, hogy már nem kell progamot telepíteni, amikor bedugom a fényképezőt, a windows felismeri és le tudom tölteni. Így is lett, de csak a fényképekkel, mert a videot nem engedte. Mit tehetnék?

Számítástechnikában járatlan nő vagyok, ez pedig egy netbook, nincs rajta cd meghajtó, nem tudom a fényképezőgép lemezét telepíteni :( Valaki elmagyarázná szájbarágva, hogy mit kell tennem? Előre is köszönöm!

2011. jan. 7. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

ezen a lapon a cameras-nál válaszd ki a fényképezőgéped típusát és kiad egy csomó programot. Keresd meg azt a programot ami a cd-re van írva. Így nem kell cdmeghajtó.

2011. jan. 7. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a windows önálló meghajtóként képes felismerni a fényképezőt (azaz megjelenik a Sajátgépben, mint új eszköz), akkor onnan be lehet lépni a fényképezőn lévő memória mappájába, és kimásolni a videófájlokat a gépre.
2011. jan. 7. 15:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Első, köszönöm, megpróbálom!

Kedves Második, igen, felismeri, de csak a fotókat engedi letölteni, a videofájlt elutasítja.

2011. jan. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!