Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "letisztítani"...

Hogyan lehet "letisztítani" egy videofelvételt és kiszűrni belőle a zajokat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy az unokaöcsém felesége megvádolt, hogy én az esküvőjükön azt mondtam az unokaöcsémnek a gratulációkor, hogy : "LÉGY ÓVATOS!" Azaz, hogy ő és a családja ezt vélik hallani a videofelvételen. Természetesen ez NEM IGAZ! Nem azt mondtam, hogy "Légy óvatos!", hanem azt, hogy "Légy boldog!" Még nem is bántott volna annyira, ha csak megkérdezi, hogy tényleg így volt-e,és ha igen, miért, vagy csak rosszul halloták... de ő sértő és rágalmazó üzenetet írt nekem, amiben taglalja többek között azt is, hogy én ne is tagadjam, mert ők 100% biztosak abban, hogy azt mondtam! Természetesen én a videofelvételt nem láttam, azt nem mellékelte a rágalomhoz! Személyesen sem keresett fel! Mindenképpen be akarom bizonyítani az igazamat, nem hagyom, hogy a családom és mások előtt bemocskoljon alaptalanul, sem ő, sem más! Ezért keresek egy olyan embert, aki tudja, hogyan lehet úgy "letisztítani" egy videofelvételt, úgy kiszűrni belőle a zajokat stb... , hogy tisztán és érthetően hallatszódjon benne minden egyes szó!csak így tudom bebizonyítani, hogy igazam van és a rágalom alaptalan! Szívesen fogadok minden ötletet, linket, ajánlatot. Köszönöm szépen!
2010. nov. 8. 00:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést 1-2 helyesírási hibáért...
2010. nov. 8. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
akinek ilyen rokonai vannak, nincs szüksége ellenségekre. mennyire rosszindulatú népség! mégha azt mondtad volna, akkor is ráfoghatták volna arra hogy csak viccből mondtad...
2010. nov. 8. 07:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A hölgy egyébként is álszent, nem én vagyok az első a családban, akit megkörnyékezett. Csak velem nem lesz olyan egyszerű..
2010. nov. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!