Érdemes még elkezdeni WoW-ozni?
Figyelt kérdés
Hát én sajnos csak tört szerveren tudnák játszani! De szerintetek érdemes lenne?2011. jan. 7. 07:25
1/7 anonim válasza:
NE!
Én fél évet játszottam törtön.
Fél évet basztam el az életemből.
Nem éri meg, teljesen aszociális lehetsz esetenként, és mindenhol csak a játékon fog járni az eszed...
2/7 anonim válasza:
Sosem késő! Mindig lehet tovább süllyedni.
3/7 anonim válasza:
Sose lett volna értelme, de ezt most hagyjuk...
De törtön? Na ott aztán főleg nem:))
4/7 anonim válasza:
Ha a Tauri-n akkor van értelme.Ne figyelj azokra, akik azért szidják, mert elvették az életüket.Hisz ők nem tudják külön venni az életet és a játékot.Ha te ezt a kettőt külön tudod venni, csak hajrá:)
5/7 anonim válasza:
Jah, lehet wow-ozni úgyis hogy napi 2-3órát meg úgyis hogy napi 8-at, vagy többet.Rajtad áll, de ha látod magadon hogy átesel a második kategóriába akkor hagyd abba sürgősen szerintem:)
6/7 A kérdező kommentje:
Én ezt a WoW-ot kihagyom.. mert 1-2 heetet jaccottma rajta csak azon jart az eszem hiztam 3 kg-t -.-" inkább maradok az öreg cod-nál :D
2011. jan. 17. 14:25
7/7 anonim válasza:
Az a te bajod.Túlzottan játékmániás vagy, s erről nem a WoW tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!