Folyamatos hálózathasználat kikapcsolt szoftverek mellett, ez mitől lehet?
Win 7, Avast, Comodo& SpyTerminator. A Comodo ikonja folyamatos hálózathasználatot jelez ki és be egyaránt. Viszont, ha kikapcsolom ezeket a védelmi szoftvereket akkor is van hálózati aktivitás!
(a win feladatkezelője is megerősíti a hálózat használatot)
Lehetséges, hogy ezek az ingyenes 'arany' éremmel kitüntetett szoftverek beengedtek valamit, és nem veszik észre? Vagy a Win7 ilyen alapból? Én úgy tudom, hogyha elvileg semmi nem használja a hálózatot, és mégis van aktivitás, akkor valószínűsíthető a vírus jelenléte.
[tudom, mindenki a Malwarebytes-ra esküszik...]
Egyértelműen vírus.
A task managerben, vagy az msconfig-ban az automatikus indításnál nincs semmi gyanús?
Gyerekek! Itt valami nagyon sejtelmes dolog van!
Egész éjjel itt b@sztam a rezet, olvastam, írtottam, jah meg telepítettem!
Full-ra leformázott vinyóra húztam a win7-et, és most a szűz op-n ugyanúgy van hálózati tevékenység, ritkábban amúgy, de van!
NA MOST EZ MI??
Maradt volna a lemezen virus, nem hinném!
Nem lehet, hogy a win7 alapból ilyen!?? xD
Mind1, sz@rok mostmár az egészre, aki akar jöjjön, várom szeretettel, majd hözzéteszem az ip címemet, meg megnyitom az összes portot, úgy könnyebb lesz..
Viccet félre téve, egy érdekes dologra jöttem rá a védelmi szoftverek terén;
Egy kalap szamóca az egész, egytől egyig!
Mindegyiket frissítettem "teljes rendszerellenőrzés" előtt; avast, spyware terminator, malwarebytes...
Nem találtak semmit!
Azért megnéztem a NOD32 Online Scanner-ével is, & láss csodát, 4-et talált...
szóval ennyit ezekről a "díjnyertes, ingyenes csoda biztonsági" szoftverekről...
jah..a comodo "tűzmadara" is fent volt, csak sajnos leomlott a védelmi fal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!