Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet videót átméretezn...

Hogyan lehet videót átméretezni konvertálás nélkül?

Figyelt kérdés

bővebben: van egy 16/9es képarányú filmem, le akarok vágni a széleiből úgy ,hogy 5/3as képarányú legyen nyúlás és torzulás nélkül. 400x240es kijelzőjű telóra akarom rátenni és azt akarom hogy kitöltse az egész képernyőt.

konvertálás is oké lenne ha egyből 400x240 esre meg mp4 re lehetne

2010. dec. 29. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:

konvertálás nélkül úgy, hogy a lejátszó ablakméretét manipulálod.

sajnos amit te akarsz, konvertálás nélkül nem lehet megoldani. Mindenképp minőségveszteséget fogsz szenvedni.

2010. dec. 29. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak veszteséggel lehet megoldani, de itt van neked ez:

"Super Video Converter" (tényleg ez a neve)

[link]

2010. dec. 29. 19:36
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi le tudnád írni hogy vághatom ezzel le a a videó széleit
2010. dec. 29. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:

A 3. piros csík után le van írva.

Közben eszembe jutott hogy van még egy jó lineáris videószerkesztő: VirtualDub [link]

Ebben a Video/Filters menüben adhatod hozzá a szűrőket (pl a levágást) és láthatod is az eredményt. A kimenetet aztán AVI-ként, majd konvertálhatod a Super segítségével azzá amivé akarod...

2010. dec. 29. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget találtam a gépemen egy programot el is felejtettem hogy megvan pocketdivxencoder a neve
2010. dec. 30. 15:23
 6/6 Helget válasza:
hol tudom kijelölnia vidót?
2013. jan. 2. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!