Jónak számít a 90 fps? (játéktól függetlenül)
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 08:53
3/9 anonim válasza:
Igen jó a 90.
Hiába lenne 200 ha a monitorod úgysem jeleniti meg mindet...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. dec. 29. 10:05
5/9 anonim válasza:
egy átlag monitor 60-75 Hz en üzemel, szóval hiába van neked ennél több. mellesleg az emberiszem sem igen érzékel többet 30 fps nél
7/9 anonim válasza:
10:14: marmint a te szemed -_-! Azert komolyan lathato a 30-60 kozotti fps szam. (Oke, 60 folott nem ismerek olyat, aki eszrevenne.)
8/9 anonim válasza:
90 tökéletes. a 60 is. Szerintem az ember 60-ig meg tudja különböztetni az FPS-eket (én meg tudom). Sőt szerintem még a 60 és mondjuk a 100 FPS közt is tud különbséget tenni.
9/9 anonim válasza:
Ugyebár a filmek 24 fps el futnak és annál nem érzékeled hogy szaggatna vagy darabos lenne. a játékoknál is pont így van... (persze nekem is van hogy 1oo FPS nél majd meg halok a laggtol de az már net kérdés..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!