AVI fáljoz feliratozást csatolni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy filmet angolul, de mivel azt nem értem meg megkerestem a feliratot hozzá. Ez egy pár KB-s .srt fálj. Hogy birom megcsinálni hogy a filmnél mutassa a feliratot?2010. dec. 28. 14:01
1/4 anonim válasza:
A legtöbb lejátszó, ha egy mappában vannak ugyanazon a néven, akkor hozzácsatolja: pl. film.avi film.srt
Vannak lejátszók, melyekre elég ráhúzni a feliratot (miközben megy a film) pl. VLC Media Player, BSPlayer
Általában a végigmész fent a menüpontokon fogsz találni egy olyat, hogy felirat, vagy felirat csatolása...
2/4 anonim válasza:
Fontos, hogy a felirat- és a filmfájl neve ugyan az legyen (Pl ha a filmed film.avi, akkor a feliratfájl neve legyen film.srt), és azonos mappában legyenek. Ezután ha megnyitod a filmet, a legtöbb lejátszó automatikusan berakja alá a feliratot. ( ha esetleg a tiéd mégsem, töltsd le a VLC media playert, azzal nekem még sosem volt gondom)
3/4 anonim válasza:
Felirat betöltése KMPlayer-ben:
1. Nyisd meg a videót
2. Jobb klikk valahova
3. Feliratok => Felirat betöltése (Alt + O)
4. Ugyanebben a menüben tudsz még 1-2 dolgot csinálni a felirattal, pl. ha csúszik a képhez képest akkor "Felirat újraszinkronizálás"
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldotta a problémát az, hogy a név egyezik. Különben GOM Player-el nézem :D
2010. dec. 28. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!