Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Macbook pro-t érdemes venni?

Macbook pro-t érdemes venni?

Figyelt kérdés

azt szeretnék venni 15colossat és lenne pár kérdésem

wifi van benne?

apple magic mouse-t lehet hozzá használni?

és hogy komolyabb játékokat is lejátszik?

és hogy samsung mobilt is felismer vagy csak iphonet?

előre is köszi a válaszokat

2010. dec. 20. 22:55
 1/4 Cory Rose válasza:

wifi van

magic mouset úgy tudom lehet

komolyabb játékokat igen, youtube-on van egy pár játékmenet macbook pro-n, csak keress rá hogy "játékneve macbook pro 15" mondjuk és már ott is vannak a videók.

samsungot meg szerintem felismeri, elég hülyeség lenne ha csak az iphone-t ismerné fel.

2010. dec. 20. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:

az h megéri nem kérdés, de ez nem játékgép, nincs is rá sok. MM természetesen megy vele, mint más egér is. mobilokat is felismer, ha a teló máshol is tud csatizni

wifi van benne, nem kell hozzá driver mint pl Win7-hez (meg máshoz sem!)

ha megengedheted magadnak, mindenképp.

- 7,1 MBP 13" tulaj. -

2010. dec. 21. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdemes ha munkához és játékhoz is használod. Nagyon jó. Én a 15'' 2,4 GHz-t ajánlom neked de ha akarod akkor a 15'' 2,66-ot is megveheted magadnak. :)
2011. jan. 9. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
mindent lehet amit leírtál. minden program ugyanúgy megvan rá, ugyanúgy meg vannak crackkelve. mindenképpen ajánlom, én már sose fogok Win-es gépet használni :) ha kell inkább egy 10 éves mac...
2011. jan. 21. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!