Miért nincsen továbbra se hangja a számítógépemnek?
Sziasztok!
A gépemen Windows xp volt, de felakartam tenni rá windows 7 -et, elötte azonban törölni akartam mindent a gépről.
Így is tettem, véletlenül a hang illesztő programaot is töröltem, igen ez vagyok én...
Mivel akkor még nem volt internetem ezért nem tudtam rögtön megoldani a gondot, így feltelepítettem a windows 7 -et, és most már internetem is van. Feltelepítettem a gép álltal jóvá hagyatt illesztő programot, és az most elvileg működik is, de azt mondja a gépem hogy nincs illesztve a mikrofonom. Megnéztem illesztve van, tehát nem tudom hogy mi lehet a baj, rossz helyre van bedugva a kábel, vagy maga a kábel rossz?
" Sziasztok!
A gépemen Windows xp volt, de felakartam tenni rá windows 7 -et, elötte azonban törölni akartam mindent a gépről.
Így is tettem, véletlenül a hang illesztő programaot is töröltem, igen ez vagyok én...
Mivel akkor még nem volt internetem ezért nem tudtam rögtön megoldani a gondot, így feltelepítettem a windows 7 -et, és most már internetem is van. "
na én eddig tudtalak követni
" Feltelepítettem a gép álltal jóvá hagyatt illesztő programot, és az most elvileg működik is, de azt mondja a gépem hogy nincs illesztve a mikrofonom. Megnéztem illesztve van, tehát nem tudom hogy mi lehet a baj, rossz helyre van bedugva a kábel, vagy maga a kábel rossz? "
ezt a részt viszont már nem is értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!