Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ingyenes mard továbbra is a net?

Ingyenes mard továbbra is a net?

Figyelt kérdés

most egy nokia 5130 xpress music telefonom van amiben alap böngésző az opera mini.családi csomagban vagyok a szüleimmel (egymás között ingyenesen beszélhetünk) nyár elején felfedeztem az opera minit, és neteztem is, aztán a hó végén megjött a számla, és semmivel sem volt több mint egy átlagos hónapban pedig vadul nyomattam a facebookot. azóta ez megy és mindíg ugyanannyi a mobilszámla (pedig nem úgy vagyunk előfizetve hogy egy bizonyos hónapban befizetünk egy megszabott összeget és azt csinálunk aztán amit akarunk) ez így nagyon jó meg minden csak nagyon nehéz ezzel a viszonylag régi készülékkel netezni, vagyis elfáradnak az ujjaim mivel sima gombjai vannak, és ez így nem jó... szeretnék egy lg ks360 mobiltelefont venni kártyafüggetlenben, csak ugye arra lekell tölteni az opera minit mivel azon nincs ilyen alkalmazás...

attól félek hogy akkor már nem lesz ilyen ingyenes a net mint eddig volt. lehet hogy azért ingyenes a telómon mert az o.mini egy alap beleépített böngésző?

(vodafonos vagyok)

köszi előre is

2011. szept. 29. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
ezzel miért nem hívod fel a vodkafont? ott adnának információt is... -.-"
2011. okt. 1. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
mert már felhívtam és tartalmas információval nem szolgáltak? -.-
2011. dec. 4. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!