Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy írhatok ki AVI fájlt...

Hogy írhatok ki AVI fájlt DVD-re úgy, hogy asztali lejátszón is meg tudjam nézni a filmet, ami viszont nem támogatja a divx-et?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Konkrétan filmeket szeretnék kiírni DVD-re, amik AVI formátumban vannak. A probléma ott kezdődik, hogy szeretném asztali dvd lejátszón lejátszani őket, de az nem támogatja a DIVX-et. Mi a teendő? Próbáltam Xilisofttal, de vagy elcsúszott a hang, vagy egyéb probléma adódott. Kérlek ha van jó tippetek írjátok le.

Nero-val esetleg meg lehetne oldani? Arra is gondoltam, hogy átkonvertálom audio_ts /video_ts-re, vagy ISO-ra.

Mit gondolok?

Köszi előre is!

Tehát a lényeg mégegyszer: avi formátumú filmet szeretnék kiírni DVD-re úgy, hogy azt egy divX-et NEM támogató asztali dvd lejátszóval meg tudjam nézni!

köszi, köszi, köszi!

2010. dec. 13. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nero Vision megcsinálja neked. Olyan egyszerű, hogy azonnal egyértelmű lesz, hogy hogy működik.
2010. dec. 13. 00:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a ConvertXtoDVD-t használom erre a célra.
2010. dec. 13. 00:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaja, nero megoldja, sőt asszem win vista és 7 is képes erre.

De közép távon nem jársz rosszabbul, ha veszel kemény 8000 forintért vmi DivX-es lejátszót a tescoban, hosszútávon pedig nyereséges lehet.

2010. dec. 13. 01:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A vásárlást valóban nem ártana megfontolnom... :) Köszi még1szer!
2010. dec. 13. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!