A gmail visszaállítja a fiókomat?
én nem mertem megadni a számom, előfizetéses, gmail ide vagy oda, nem bízom én bennük :)
azt olvastam most egy fórumon, hogy lehetséges, hogy 24 óra múlva visszaállítják ! kíváncsi leszek !
amúgy azt írja, várni kell, meg fogod kapni az sms-t..., csak ne küldj több kérést feléjük csak egyet ...., nem értem, de kíváncsian várom a fejleményeidet :)
Oké, várok. Csak dühítő, mert abszolút nem tehetek az egészről, még csak azt se tudom, kitől kaptam én magam a spamet. Eddig a gmail eleve kiszűrte, be se érkezett az e-mail klienshez.
Majd megírom, mi lett, de addig is: ha valaki járt már így, kérem, mondja el, mi lett vele!
na nekem ma sikerült sms útján :S
egy a lényege, hogy várj, amíg meg nem kapod az sms-t ! ne kérj új ellenőrző kódot, csak egyszer küld el a számod és várj ! nekem több, mint 10 perc múlva küldték a kódot és mindenképp gép előtt várd meg az sms-t, mert nem sokáig él a kód, amit küldenek !!!!
sok sikert !
Sms-t továbbra sem küldtek. aztán amikor már teljesen lemondtam a fiókomról, ugyanolyan magyarázat nélkül, mint ahogy kikapcsolták, vissza is kapcsolták.
Ezt írták: We apologize for any inconvenience you may have experienced. The issue you described should now be resolved.
Kiderült, hogy valaki Kínából hozzáfért a fiókomhoz egy mobiltelefonról, és azonnal telenyomta spammel. Kész szerencse, hogy a google felfüggesztette a hozzáférést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!