Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol kell megfúrni a Canon...

Hol kell megfúrni a Canon tintapatront hogy újra tudjam tölteni?

Figyelt kérdés

Pontosan Canon Pixma Ip 1600 nyomtatóhoz való CL-41 Color patront szeretnék tölteni.

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. dec. 7. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Valahol a tetején szoktak beszúrni egy injekció szerűséggel, és abból nyomják bele.
2010. dec. 8. 00:18
 2/7 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom, de pontosan hol? ez 3 részes patron mert színes, tehát 3 lukat kell bele fúrni. de pontosan hová?
2010. dec. 8. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
mi kaptunk hozzá egy papirt ahova le volt írva hogy melyiket hol kell, és ugyan ezek a hülye nevei votlak mint pl a cl-41
2010. dec. 8. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

egy kis probléma van, az új fícsörrel:

tintaszint figyelés.

ha megfigyeled, chipek vannak a patronon.

az egy mikrokontroller.

megsúgom, ha nem vagy okleveles villamosmérnök, esélytelen utántöltened.

2010. dec. 8. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:

villamosmérnök, hát persze ;)

Köszönöm, de már sikerült

2010. dec. 8. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:

kötve hiszem, hogy a mikrokontrollert egyedül, nulla elektronikai és méréstechnikai tudással resetelted.

alapból nincs is chip a patronodon.

2010. dec. 10. 00:56
 7/7 A kérdező kommentje:

ember mit ittál? nem kenem miről zagyválsz, beszélsz össze-vissza minden marhaságot. egyszer azt írod chipek vannak a patronon aztán meg azt, hogy alapból nincs is chip a patronodon.

elmondanám eddig a patronjaimat egy barátom töltötte otthon házilag szintén 0 hozzáértéssel. most nem akartam hozzá vinni ezért vettem saját töltőt, csak éppen azt nem tudtam hol kell kifúrni a patront. gyors választ akartam ezért írtam ide a kérdést és nem akartam a barátomat ilyesmivel "zaklatni" de mivel értelmes választ nem kaptam így végül felhívtam őt és ő elmondta. képzeld, a nyomtatóm jól működik és ráadásul még nyomtat is akárcsak eddig. mielőtt még megkérdeznéd, azért vettem új patront, mert az előző patronokat már túl sokszor töltöttük és csúnyán nyomtattak.

2010. dec. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!