Hol kell megfúrni a Canon tintapatront hogy újra tudjam tölteni?
Pontosan Canon Pixma Ip 1600 nyomtatóhoz való CL-41 Color patront szeretnék tölteni.
A válaszokat előre is köszönöm!
egy kis probléma van, az új fícsörrel:
tintaszint figyelés.
ha megfigyeled, chipek vannak a patronon.
az egy mikrokontroller.
megsúgom, ha nem vagy okleveles villamosmérnök, esélytelen utántöltened.
villamosmérnök, hát persze ;)
Köszönöm, de már sikerült
kötve hiszem, hogy a mikrokontrollert egyedül, nulla elektronikai és méréstechnikai tudással resetelted.
alapból nincs is chip a patronodon.
ember mit ittál? nem kenem miről zagyválsz, beszélsz össze-vissza minden marhaságot. egyszer azt írod chipek vannak a patronon aztán meg azt, hogy alapból nincs is chip a patronodon.
elmondanám eddig a patronjaimat egy barátom töltötte otthon házilag szintén 0 hozzáértéssel. most nem akartam hozzá vinni ezért vettem saját töltőt, csak éppen azt nem tudtam hol kell kifúrni a patront. gyors választ akartam ezért írtam ide a kérdést és nem akartam a barátomat ilyesmivel "zaklatni" de mivel értelmes választ nem kaptam így végül felhívtam őt és ő elmondta. képzeld, a nyomtatóm jól működik és ráadásul még nyomtat is akárcsak eddig. mielőtt még megkérdeznéd, azért vettem új patront, mert az előző patronokat már túl sokszor töltöttük és csúnyán nyomtattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!