Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az a betűkombináció amit...

Mi az a betűkombináció amit megnyomhattam véletlenül?

Figyelt kérdés
Msn működött, és meg akartam nyomni a ctrl alt delt és valamit félre nyomtam a ctrl alt résznél, és eltünt az msn, és nem enged bejelentkezni mert aztmondja hogy be vagyok jelenkezve, de nem látom hogy ez hol van. Hogy lehet visszahozni?
2010. dec. 6. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
CTRL+Space?
2010. dec. 6. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ujraindítás után sem áll helyre?
2010. dec. 6. 22:58
 3/7 A kérdező kommentje:
ujraindítottam de nem állt helyre, egyébként amsn-em van! azt írja, hogy: ezt a profilt egy másik amsn használja!
2010. dec. 6. 22:59
 4/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy a ctrl + space-t nyomtam, azt hogy lehet feloldani?
2010. dec. 6. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:

CTRL+SHIFT+ESC segítségével hozd elő a programlistát, keresd meg a folyamatok között az amsn-t, és állítsd le.

Utána indítsd el megint, elvileg menni fog.

2010. dec. 7. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Erre a billentyűkombinációra nekem csak annyi történik, mintha rákattintottam volna a start gombra baloldalt lent. XP-m van.

Amúgy már olyat is csináltam hogy letöröltem uninstallal az amsn-t aztán meg vissza telepítettem, de ugyanazt írja ki.

2010. dec. 7. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
CTRL-ALT-DEL?
2010. dec. 21. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!