Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop kérdés!? Nem tudok...

Laptop kérdés!? Nem tudok eligazodni!

Figyelt kérdés

szóval a tescoban most van ilyen 0%thm-es laptopvásárlás, gondoltam lecsapok rá, mert nagyon kellene egy új. ki is néztem egyet, tökjó a fedele is. ime:

[link]

de ha rágooglezom, akkor nem is találok róla semmit. most akkor ez milyen gép? kihagyták a lényeget a nevéből, ezért nem tudok rákeresni? :( gondoltam még mielőtt megveszem jobban megnézem az adatait, dehát itt nincs semmi. segítsetek légyszi!

2010. dec. 6. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

A lényeg azért ott, a főadatok nagyjából megadják mire jó.

Egyedül a RAM nincs megadva. VGA "kártya" gondolom integrált, ebbe a pénzbe több nem fér, bár ki tudja.

Tedd zsebre a pénzt, írd fel azt az 1-2 dolgot, amit nem tudsz, ott helyben rákérdezel, ha jó a válasz, viszed..

2010. dec. 6. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ez kevés??

[link]

2010. dec. 6. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:
szia! köszi a válaszod, de még most sem tudom, hogy melyiket kell nézni. nemtudtam hogy ilyen sok c650 van, rákerestem a dual core-ra, hogy ugy talán leszükiti a kört, de nem is talált ilyet.
2010. dec. 6. 22:46
 4/6 Jenci ***** válasza:

[link]

Azért én találtam róla valamit.Nem rossz gép.

2010. dec. 6. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tűnik duál kórosnak.
2010. dec. 6. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

NE!

Ne vegyél Tesco-ba se Ósönbe, sehol ilyen helyen ilyesmit.

Ipon.hu

Pcx.hu

Itt vásárolhatsz nyugodtan.

Az ilyen bevásárlóközpontokba nem figyelnek mit hoznak, dobálják a csomagot.

Soha nem vennék hasonló helyen notebookot.

2010. dec. 7. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!