Egy olyan msn címnek aminek tudom a kódját, tehát be tudok oda bármikor lépni, megszerezhetem egy másik gépen történő beszélgetéseit, naplózott beszélgetéseit? Ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
A párom megcsal. Nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy hagyjam ott, hogy felejtsem el, hogy nem érdemel meg engem, vagy én nem érdemlem meg Őt. Ezért is nem a szerelem kategóriába raktam. Csak segítséget szeretnék, hogy a saját szememmel láthassam.2010. dec. 6. 09:02
1/6 anonim válasza:
Ha belépsz egy már megnyitott fiókba, akkor a másik fél értesítést kap róla. Észrevétlenül nem tudod megcsinálni, erre gondoltak már a program készítői is.
Olyankor felkínál egy lehetőséget hogy kilépteti e a máshol bejelentkezett felet, vagy mindkét helyen kilép, esetleg egyikből sem.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. De én nem az éppen folyó beszélgetéseket szeretném elolvasni, hanem a már meglévőket.
2010. dec. 6. 09:11
3/6 anonim válasza:
Semmi különbség nincs hogy te írod be a fiókadatokat vagy én, vagy más. Ugyanúgy elérhető lesz "Az ismerősével folytatott beszélgetések összes előzményének megtekintése" , a program nem tud különbséget tenni. :)
4/6 A kérdező kommentje:
De nem ugyan azon a gépen beszélget mint amelyiken én megtudom nézni.
2010. dec. 6. 09:26
5/6 anonim válasza:
Mivel a mentést a gépre készíti, azokat alapesetben csak arra a gépre bejelentkezve érheted el, ha mást is szeretnél, arra csak privátban válaszolhatok, illegális dolgokat nem jó reklámozni.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor minden hálám & reményem a Tiéd lenne ha válaszolnál privátban. :'(
2010. dec. 6. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!