Miért van az, hogy az asztali parancsikonok némelyikének a neve nem rövidül le, akkor amikor túl közel vannak egymáshoz, és kissé átfedik egymást?
Konkréten arról van szó, hogy kisebbre vettem az ikonok méretét, és kikapcsolva az automatikus rendezést, majd olyan közelre raktam őket egymáshoz, amennyire az lehetséges.
De vannak olyan ikonok - melyeknek a neve olyan hosszú, hogy 2-3 sorban fér csak el - és nem zansásítják le azt valahogy így: realpla...; regcle... stb.
Hogy lehetne erre rávenni ezeket?
Hát nem pont erre gondoltam.Persze tudom le lehet rövidíteni, na de miért nem pontozza ki némelyik a nevét automatice?
Ez az amire nem tudok rájönni.A spybot searc & destroy pl. 3 sorban van de ha elég közel húzók hozzá egy másik ikont, akkor csak 2 soros lesz, mivel nem írja ki a teljes nevet.
Na így kéne csinálnia mindegyiknek.
Ó...bassz... és tényleg. Ez volt az oka, a szóköz.
Köszi szépen a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!