Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mappákból parancsikonok lettek?

Mappákból parancsikonok lettek?

Figyelt kérdés
Rácsatlakoztattam egy számítógépre a pendrive-om és a telefonom (nokia 5800) a vírusirtó (virusbuster prof) trójait jelzett. Tiouf.exe-t karanténban tett ezt megcsinálta a pendriva-val és a telefonnal is. Azután az összes mappám helyett parancsikonok lettek és semmit nem tudok megnyitni. Valaki tud erre megoldást?
2010. dec. 4. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a zsaroló trójai kategóriába tartozik. Majd jelezni fogja, hogy mennyit fizess, akkor leveszi a titkosítást. Ruszkik "kedvenc" trójaija. Próbáld meg Online Scannerrel: [link]

2010. dec. 4. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:
2010. dec. 4. 01:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lefuttattam amit mondtál de semmi nem válaszolt viszont most másik gépemen amikor próbáltam megnyitni a parancsikon-t akkor írja h nem találja a Tiouf.exe-t, szóval ebben kéne segítség h a virusbuster karanténból h tudnám visszarakni ezt az exe-t.
2010. dec. 4. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne akard visszatenni a Tiouf.exe-t, mert ez maga a trójai! Próbáld meg letölteni a Superspyware-t és futtasd le. [link]

Innen is letölthető:

[link]

2010. dec. 4. 16:43
 5/5 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a problémám,a telefon és a pendriveom is megfertőződött, végül hogy sikerült eltávolítani? Formáztam és úgy is rajta maradt, nem értek hozzá, ezért megijedtem és idegesítő is nagyon. Légyszi segítsen valaki, aki ért hozzá!
2013. júl. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!