Mappákból parancsikonok lettek?
Figyelt kérdés
Rácsatlakoztattam egy számítógépre a pendrive-om és a telefonom (nokia 5800) a vírusirtó (virusbuster prof) trójait jelzett. Tiouf.exe-t karanténban tett ezt megcsinálta a pendriva-val és a telefonnal is. Azután az összes mappám helyett parancsikonok lettek és semmit nem tudok megnyitni. Valaki tud erre megoldást?2010. dec. 4. 00:12
1/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lefuttattam amit mondtál de semmi nem válaszolt viszont most másik gépemen amikor próbáltam megnyitni a parancsikon-t akkor írja h nem találja a Tiouf.exe-t, szóval ebben kéne segítség h a virusbuster karanténból h tudnám visszarakni ezt az exe-t.
2010. dec. 4. 10:43
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a problémám,a telefon és a pendriveom is megfertőződött, végül hogy sikerült eltávolítani? Formáztam és úgy is rajta maradt, nem értek hozzá, ezért megijedtem és idegesítő is nagyon. Légyszi segítsen valaki, aki ért hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!