Szerintetek mit tegyek? Kérlek ha van ötlet részletesen mert nem vagyok zseni.
-A biosban be kell állítania hogy melyikre küldje a jelet, pl PCI,alaplapira integrált,pci express,agp megtalálod az alaplapi kis könyvben.
-Amúgy meg dugd rá a belső hangszórót az alaplapra mert a sípjel elárulja mi a baja.
3.3.2 Chipset Configuration
Init. Graphic Adapter Priority
This allows you to select [PCI/AGP] and [AGP/PCI] as the initial graphics
adapter priority. The default vaule is [PCI/AGP].
ez lenne az itt álitsd át a másikra.
Graphics Aperture Size, ezen is érdemes állitgatni.
Amúgy van olyan alaplap is hogy sipol ha nincs rádugva egy merevlemez, bár olyannal nem találkoztam ami képet se adott. A memoria is a gépbe valók? Olyan tipusok? Azt írja hogy 3,3 V agp nem lehet bele rakni merrt elrontja az alaplapot. azt is írja hogy 800 FSb cpu-hoz DDR266, DDR320*, DDR400 a 533 fsb cpu hoz DDR266, DDR333 memoria modult kell használni, " FSB1066-CPU-t ezen az alaplapon
vegyél át egy DDR400 CL2.5 memóriamodult."
Ez a mondat érdekes "FSB1066-CPU is supported only when you install AGP VGA card into AGP slot." ha jól forditom az agp-t csakk akkor támogatja ha 1066 fsb cpu van benne.
Clear CMOS :
"Ahhoz, hogy vissza állítsa a rendszer alapértelmezett beállítását, paramétereit
kapcsolja ki a számítógépet és húzza ki a tápkábelt a hálózati
tápvezetéket, 15 másodperc várakozás után, használjon egy jumpert és a két 2 érintkezőt zárjon rövidre 5 másodpercig."
Hát nem tudom mi baja lehet, nehéz így ez a táv gyógyítás.
Talán egy bios frissítés, segítene.
Próbáld meg a pcworld forumon is megkérdezni hátha van ötletük: [link] belinkeled nekik ezt az oldalt. Vagy: [link] vagy [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!