Xperia X8 gondok. Valami ötlet? Lent részletesen.
Beszereztem a napokban egy Sony Xperia X8 telefont, (T-mobile, teljesen új) de már most nem szeret engem. Eleinte tökéletesen működött, de a az elmúlt pár napban elkezdett érdekes dolgokat csinálni. Először minden létező alkalmazás nem várt módon leállt (beleértve a főmenüt is), ezt sikerült megoldani egy teljes telefon restarttal (gondolom én valami vírus lehetett..), de ezután sem szeretne úgy működni ahogy kéne.. Tegnap felrakta arra a bizonyos "I"-re a pontot, fogta magát és kitörölte az internet-beállításokat, illetve eltűnt a billentyűzár, és a középső gomb feladta a szolgálatot. (A telefon nem esett, nem érte semmilyen káros külső hatás)
Az internet-beállításokat vissza írtam kézzel, szóval ezt megoldottnak tekintem. Viszont a billentyűzárra és a középső gombra nincs ötletem..
A billentyűzár be van állítva, mégis hiába zárom le, a feloldásnál nem kéri sem a csúszkás megoldást, sem az ábrásat... (be van állítva mindkettő)
A középső gomb pedig a teljes misztikum számomra. Maga a gomb működik, ugyanis ha le van zárva a kép (el van sötétülve) a középső gomb megnyomására visszajön, viszont a menüt nem hozza be, és nem is lép ki semmiből vele..
A két kérdés tehát:
A billentyűzár miből gondolhatja, hogy neki nem kell működnie?
és a második:
Az a híres középső gomb, pedig mitől lázadt fel, hogy nem azt csinálja amit kéne neki?
Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, mert a T-mobilehoz leghamarabb két hét múlva tudnám bevinni.. Addig meg kivégzem... Előre is köszönöm a válaszokat.
Én ezt tenném: akku ki 5 percre, akku vissza és akkor nyilván egy újraindítás következik, mint amikor kivetted a dobozából.
Minden adat elveszhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!