Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől akadozhat a gépem, ha...

Mitől akadozhat a gépem, ha nincs tele mindenfélével, és vírusom sincs?

Figyelt kérdés

Eddig pörgött, mint az álom, két napja meg akadozik. Pl. ha írok valahová (akár ezt a szöveget), pár mp-re nem látom, amit pötyögök, majd gyorsan beszórja a betűket. Ugyanígy belassul oldalak megnyitásakor vagy navigáláskor is.

Rendszeresen takarítok Ccleanerrel, alig egy hónapja telepítettem újra mindent, nincs vírusom, nincsen semmi extra fölös program fent, most töredezettség-mentesítettem.

Egy lány várja a válaszokat. :D

2010. nov. 19. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kizárt akkor valami hardver hiba, de az újra telepítésnél kiderül.
2010. nov. 20. 07:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is akadozott, pedig nem szokott, szintén ESS van a gépemen. Aztán rájöttem, miért. Hónapokkal ezelőtt rosszul szedtem le az Adobe-kat (kivéve a Flash Playert) és a legutóbbi frissités megzavarta. Az összes Adobet letöröltem, teljes újat töltöttem le és regisztráltam, licenszet elfogadtam. Azóta nincs akadozás. Ilyen banális dolog is okozhatja.
2010. nov. 20. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást (Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök) bal oldalon alul kattints a szövegre, vedd ki a pipát a Figyelés elől. Alkalmazás, OK. Aztán inditsd újra a gépet, amíg fekete a monitor, F8-at nyomogasd. Ez a javító mód. Futtasd el a Ccelanert és az ESET kézi ellenőrzését. Nem valószínű a trójai, inkább valamilyen fertőzött .temp fájl akadt bele. Ha megvan, inditsd újra a gépet és kapcsold vissza a Rendszer-visszaállítást, aztán töredezettség mentesítés.
2010. nov. 20. 15:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Mára magától megjavult. :O :O :O
2010. nov. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!