Mitől akadozhat a gépem, ha nincs tele mindenfélével, és vírusom sincs?
Eddig pörgött, mint az álom, két napja meg akadozik. Pl. ha írok valahová (akár ezt a szöveget), pár mp-re nem látom, amit pötyögök, majd gyorsan beszórja a betűket. Ugyanígy belassul oldalak megnyitásakor vagy navigáláskor is.
Rendszeresen takarítok Ccleanerrel, alig egy hónapja telepítettem újra mindent, nincs vírusom, nincsen semmi extra fölös program fent, most töredezettség-mentesítettem.
Egy lány várja a válaszokat. :D
Nézd meg a feladatkezelőben, nincs e valamelyik programnak közel 100%-os processzor/memória használata.
(ctrl+alt+del a feladatkezelő)
Asztali gép, laptop? Milyen oprendszer?
A legelső, hogy ilyenkor indítsd el a feladatkezelőt (jobb klikk a tálcán majd bal klikk a feladatkezelő indítására) és a folyamatok ablakban kattints a CPU oszlopra, így sorba rakja, hogy mely alkalmazás hajta a processzort. Ha találsz valamit ami a belassulás alatt több mint 40-50%ra ugrik akkor ott lehet a gond.
Nem, 1-2% a CPU-használat, ezért nem értem én sem. :( Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
A memória meg 45-55% között van. Már futtattam egy Everest nevű valamit, amit adtak, az szerint is minden jó.
Mondom, volt Ccleaner, és töredezettség-mentesítettem is (írtam ezt).
Futtattam a víruskeresőt tegnap és ma is (Eset Smart Security-m van), de nem talált semmit. :(
Köszönöm a válaszokat! Asszem újratelepítek, nem értem én ezt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!