Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan határozza meg a rendőrs...

Hogyan határozza meg a rendőrség hogy honnan hívták fel őket?

Figyelt kérdés

Esetleg milyen progival, hardverrel?

Minden részletre kiváncsi vagyok és esetleg a lehallgatásról is ejthetnétek szót!

2010. nov. 15. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
cellainformáció
2010. nov. 15. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem programmal.Hardvare pedig egy fax és egy telefon.

Megfogja a telefont, és felhívja a mobilszolgáltatót, hogy ő itten a rendőr, és kéne neki egy telefonszám híváslistája.Amazok elfaxolják hogy a forma kiket hívott, és hogy a legközelebbi antenna hová küldte ki a jelet.Innentől szerintem 10m re betudják lőni, hogy honnan hívták. Mégvalami:mindegy, hogy le van e tiltva a számkijelzés, informatikusoknak ez nem túl komoly akadály.

2010. nov. 15. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
A kérdésem konkrét célja a megvalósitás és szerintem rolam nem híszik el hogy rendőr vagyok ugyhogy inkább azt szeretném meg tudni hogy én hogyan nyomonkovethetek egy mobilt! (A sehogy jelegű kérdést kérem hanyagolni mert nem viszi elöre az ügyet!)
2010. nov. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!