Milyen mobiltelefont választanátok? Infó lent.
Kinéztem a Samsung Galaxy S-t de arrol azt hallottam, hogy nem vmi jók a Samsungok.
Akkor néztem még a BlackBerry® 9700-t, de nem tudom, ennek érintoképernyoje van? vagy csak egyes funkciókra?
én ezeket néztem, de milyet érne meg venni..??
Nekem HTC Desire van. Szuper készülék, nyúzom rendesen, de eddig minden helyzetben helyt állt (azaz minden apróságra találtam megoldást).
A Windows Phone 7 egyelőre komolytalan, nem érdemes foglalkozni vele. A BlackBerry jó nagyon, de csak akkor van értelme, ha az extráira is előfizetsz. Azok nélkül csak egy "nemrossz" mobil a BB.
Nálam az Android a nyerő. Szerintem a Desire HD ára túlzás, és azért az alap Desire sem kicsi. A Galaxy S-szel csak az a bajom, hogy a Samsung nagyon sokáig ül a frissítéseken.
koszonom a válaszokat.. :)
szerintem a HTC mellett fogok donteni, de szerintetek a HTC Desire érné meg jobban vagy a HTC HD2??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!