UTP kabel bekotes?

Figyelt kérdés
Van 4 IP kameram, ebbol 3 korabbi szereles es mar mukodik, mindharom csz, z, csn, k, csk, n, csb, b sorrendben van bekotve. Most probaltam bekotni a negyediket, de sajnos a 30 meteren valahol megserult a kabel. Hogy ne kelljen az egeszet ujrakotni, feltavon elvagtam es raktam ra csatit, hogy lassam ott jo-e. Mukodik. igy mar csak 15 metert kellett potolnom. Vettem egy gyarilag csatis kabelt, ami viszont mas sorrendben volt bekotve, igy levagtam a vegeit es ujrakotottem oket a szokasos sorrendben, de ujfent nem mukodik a kameram. Nem szabad ujrakotni mas modszerrel a gyari csatis kabeleket? Mit csinalok rosszul?

tegnap 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:

"szokasos sorrendben"

Mit jelent ez? Szokásos sorrndben a színek?

tegnap 12:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ahogy a bejegyzes elejen irtam.
tegnap 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Látni a gyári végén is a cstlákozónál, hogy milyen sorrendben vannak a kábelek? Mert nem minden gyártó követi a standardot.
tegnap 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:

"csz, z, csn, k, csk, n, csb, b"

Ezt magyarázd el, mert én nem jöttem rá.

Naracsfehér, naracs, zöldfehér, kék, kékfehér, zöld, barnafehér, barna.

tegnap 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom cs=csíkos.
tegnap 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt van ábra T568A , lesz ezek szerint.

tegnap 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!