Ismerősömnek gépet kínáltak eladásra 30 ezerért. Szerintem nem ér annyit. Szerintetek mennyit szabad ért adni?
A pontos típust nem tudom, de 1 Ghz-es proci, 1 Gb RAM,40 Gb HDD, AT 9200 video kártya, DVD olvasó.
Állítólag egy számítógépes szakember 30 ezerre értékelte.
Szerintetek mennyit ér?
15 ezret max.
Vatrán 1 hónapja vettem 18-ért a következő konfigot: 2.2Ghz Celeron, 1GB ram, 80GB HDD, CD-rom, CRT monitor. VGA nélkül.
Én egy 1GHz-es gépért (akármivel megtömhetik) nem adok pénzt. Nem jók már semmire és mivel nagyon idősek, a meghibásodás lehetősége is többszöröse egy fiatalabb gépnél
30e ft-ért 2-3 éves gépet is lehet kapni.
a proci miatt tényleg nem sokat ér max 10 ezer
Nem rég én is beszélgettem egy ilyen számítógépes szakemberrel 16Mb-os videokártyát akart 3 ezerért eladni
Simán átverik azt aki nem ért a gépekhez
Ezért a gépért csak akkor szabad 10 ezer forintot adni, ha az eladó 6 hónap garanciát vállal rá.
Ha nem, akkor simán előfordulhat egy ilyen ócskaságnál, hogy két hét alatt bekrepál. Azért két hétre 30 rugót kidobni az ablakon elég nagy gazdagság...
Előző vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy vadonatúj, 1 év garos Packad Bell netbookot lehet venni 80 ropiért úgy, hogy még jogtiszta WinXP is van rajta.
Semmiképpen nem ér 30-at a fenti gép!!!
Köszi a válaszokat, egyébként nekem is az a véleményem hogy sok érte, de most már teljesen biztos vagyok benne. főleg ha a 2660-as és 20 ezres géphez hasonlítom.
Szóval max 10 ezer, de inkább még annyi sem.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!