Samsung SM-T520 régi 4.4.2 androiddal, nem csatlakozik wifire, nem lehet frissíteni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Kérnék kis műszaki segítséget!
Van egy régi Samsung tabletünk. Most hoztam el a nagyszülőktől, akiknek kb 10 éve vettük… de nem használták. Teljesen gondmentesen bekapcsol, szép képernyő, stb.
Viszont sem a wifihez nem tudom csatlakoztatni, sem frissíteni emiatt nem tudjuk.
Szerver- problémát ír. Fogalmam sincsen mivel próbálkozzak, mert minden tipp vagy trükk amit neten találtam azok frissebb Android verzióra vannak, más a menü is stb. Így nem tudom megcsinálni amit javasolnak…
Nagyon köszi ha van tanács
ma 09:28
1/4 anonim válasza:
Olyan titkosítási megoldást használ a wifi hálózatod amit a tablet nem támogat. Vidd el egy plázába és csatlakozz a nyílt wifire, az biztos menni fog.
2/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom! Köszönöm szépen
ma 09:51
3/4 anonim válasza:
Az én routeremen (TP-LINKí) van olyan beállítási lehetőség, hogy a WIFI titkosításon túl van még egy GUEST opció, ahol nem anélkül lehet csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!