Hogyan tudom lemondani a Youtube Premium előfizetésem?
Figyelt kérdés
A google törölte véglegesen a youtube csatornám, amin volt előfizetésem a premium szolgáltatásra. A google fiók alapján a előfizetés él tovább, de mivel a csatornát törölték sehogy sem tudom lemondani az előfizetést. Kérdés hogy nem fogják terhelni a számlámat a következő fizetési időpontban mivel a youtube fiók nem létezik többé? Youtube supporton nem találtam semmi használhatót. Köszönöm a válaszokat előre is.tegnapelőtt 11:35
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor az szokott történni, hogy ha egy előfizetést nem tudnak 2-3 próbálkozás alatt megterhelni, akkor automatikusan megszüntetik a szolgáltatói oldalon. Ha a fordulónap környékén nem tartasz annyi összeget a számlán hogy le lehessen vonni, akkor megszüntetik ők az előfizetést. Ugyanígy ha lejár a bankkártya érvényességi ideje, szintén.
Ezek miatt érdemes és praktikus eldobható kártyákat használni, mert törlöd a kártyát és el van felejtve az egész.
Ha csak a Youtube csatorna lett letiltva és nem a Google fiókod, akkor a fiókbeállításokból kezelhetők az előfizetések és lemondhatod:
2/4 anonim válasza:
Megkéred a bankot, hogy blokkolják a Google felé irányuló kifizetéseket.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Közben megoldódott a dolog. Youtube support visszajelzett és törölte az előfizetést.
tegnap 06:59
4/4 anonim válasza:
Majd akkor örülj, ha tényleg nem vonják már le a pénzt! Simán lehet, hogy hazudnak. Én a helyedben letiltatnám a banknál is, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!