Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ha az mp3...

Mit tudok tenni ha az mp3 lejátszót nem ismeri fel a gép?

Figyelt kérdés
Van egy mp3 lejátszóm, futáshoz vettem nem olyan régen, és nem akarja felismerni a gép. Amikor megvettem rá tudtam rakni zenéket, amikor csatlakoztattam az usbt akkor megkérdezte mindig hogy mit szeretnék tenni, vagy h fájlokat átvinni az eszközre. Egy jó ideje nem használtam, a dobozába tettem vissza, de most elővettem újra, gondoltam töltök fel rá újabb zenéket és halgatom, de hiába csatlakoztatom géphez, nem történik semmi. Még a csatlakoztatás hangja sincs. Egyedül csak annyit jelez az mp3 hogy tölt. Van egy olyan beállitás az mp3on hogy gyári adatok visszaállítása. Úgy felismerné? Illetve törölné azokat a zenéket amik rajta voltak?
tegnap 09:21
 1/2 Szirty ***** válasza:
88%

Az én tippem az, hogy nem azzal az USB kábellel próbálsz csatlakozni amivel korábban működött vele, hanem egy másikkal amit épp találtál.

A helyzet ugyanis az hogy sok USB kábel nem tartalmaz adatvezetéket csak a tápfeszültség vezetékeit.

Ezekkel csak tölteni lehet egy eszközt, kommunikáció nem megy rajta keresztül.

Keress másik kábelt és próbáld azzal.

tegnap 09:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Igy van! :D másik kábellel néztem az volt a baj. Mostmár jó!
tegnap 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!