Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltűnhet az email félúton?

Eltűnhet az email félúton?

Figyelt kérdés
Egy ismerőssel email-ben tartjuk a kapcsolatot. Ő freemail-es, én gmail-es fiókot használunk. Átlagban olyankor "tünnek el" a tőle érkező levelek, mikor pár nap múlva találkoznánk. Mindig azt állítja, hogy ő válaszolt még szombaton délután (az én email-em még látszik nálam), de semmi nem jelenik meg az övéből, csak az én szerdai üzenetem látszik, majd az ő csütörtök reggelije, amiben lemondja a szombati találkát, mondván szombat óta nem reagáltam az emailjére. Szerintetek kamuzik?

jan. 24. 07:06
1 2
 11/15 BeefEater ***** válasza:

Simán előfordulhat.

De ezt meg lehet úgy oldani, hogy ha nem reagál másnapig, akkor felhívod és megkérdezed.

jan. 24. 12:52
 12/15 A kérdező kommentje:
#11, nem adja meg a számát, hiába kértem már jó párszor
jan. 24. 14:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát, totál kamu az illető. Három előtt nem sokkal írt, de képernyőfotót azóta sem kaptam, "laptopon kell megszerkesztenie" szöveggel lepattintott. Itt már bevált a gyanum, hogy kamu az egész ember. Kérdéseimre nem válaszolt, csak azon pörgött, hogy ha találkozni akarok vele, miért szervezek le két eladást fél 8 és negyed 9 közé ha őt akarom látni (jelzem fél 9kor ér be a busza). Hiába írtam, hogy átérek a lámpákon simán, csak hajtotta a magáét. Írtam neki, hogy ha már "találkozunk", legalább a menetjegy/napijegy jöjjön vissza, mert nem lopom sem a jegyet, sem a pénzt. Elköszöntem kultúráltan.
jan. 25. 07:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Legalább kiderült, és nem rabolja többet az idődet.

Ahogy előzőleg is írtam, lehetnek technikai hibák, de a nagy mennyiségű "véletlen" az már gyanús. Nagyon jól tetted, hogy kértél képernyőképet, ezt így kell csinálni.

Meg aztán ahogy szintén írtam, ha valaki kicsikét is akar veled találkozni, akkor ha tényleg nem válaszolnál egy levélre, nem az lenne a reakciója, hogy zsigerből, bedurcizva lemondja a talit, hanem megkérdezi, hogy minden rendben van-e?

jan. 28. 15:12
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 én is ezt irtam neki, mert tegnap még rám írt. Persze azt elengedte, hogy ő is rám irhatott volna mondjuk hétfőn, ha hétvégén nem reagáltam már. Mindegy, elengedtem már. Olyanon pörgött abban a három emailben, aminek semmi köze a 25-ei találkozónak.
jan. 31. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!