Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért csak ennyit lát?

Mért csak ennyit lát?

Figyelt kérdés

HDMI kábellel szerettem volna rá csatlakoztatni a 4k tv-t a gamer laptopomra.

de sajnos nincs ilyen hosszú kábelem, mert a tv-m kicsit messze van a készüléktől. mért nem viszed egyszerűen oda? hisz hordozható! azért nem viszem oda, mert ott a konzolok helye van és nem szeretném meg bolygatni az egészet! korlátozott helyeim vannak egyenlőre sajnos.

de viszont van olyan megoldás, hogy wifin keresztül bírom rá csatlakoztatni a tv-re a laptopot. működik is, de csak 30-hz-t lát a 60-hz helyett. mivel a tv-m 4k 60hz-es. van olyan megoldás arra, hogy 60hz-n menjen a tv? kábel nélküli csatlakozással.

jan. 20. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen felbontáson vagy, 4K? Egyébként Miracast elég régi és elavult, lehet valóban csak ezt a 30Hz-et tudja. HDMI kábelből lehet hosszút is venni.
jan. 20. 13:15
 2/2 A kérdező kommentje:

HDMI kábelből lehet hosszút is venni.

igen tudom! veszek is holnap.

Milyen felbontáson vagy, 4K?

fogalmam sincs! mivel nem mutatja a felbontást valamiért. de az tuti, hogy kisebb mint 1080p.

már rá jöttem arra, hogy hogyan tudom 30-rol 60 hz-ra át állítani. de kisebb lett a kép! és sehogy nem tudom vissza rakni ahogy volt. még úgy se, hogy vissza rakom 30hz-ra! feladtam az egészet! mármint a kábel nélküli csatlakozást.

jan. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!