Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telekomnál (feltöltőkártyás)...

Telekomnál (feltöltőkártyás) megrendelem a maraton 5GB-ot,mondjuk jan. 8-án és ez addig érvényes amíg nem jár le de közben kapok ajándék netet szerdánként és ha ezt bekapcsolom akkor elveszik a maraton maradék adatom? Tehát nem tudom váltogatni?

Figyelt kérdés
Hogy szerdánként az ajándék netet használom egyébként a maratont?

#internet #Telekom #Adatforgalmi opció
tegnap 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg azt fogja 'fogyasztani' elsőnek, direkt logikusan van megcsinálva.

Viszont aktiválás után egy repülőgép mód be-ki azért legyen csinálva.

tegnap 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
elösször az ajándék fogy el, a maraton sokáig elég
tegnap 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:

"addig érvényes amíg nem jár le"

a maraton nem jár le, elfogyni szokott ...

tegnap 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:

1 Azt fogja használni elsőnek az ajándékot?

De nekem az időrendi sorrend a már meglévő maraton amiből még sok adat megvan és utóbbi szerdai ajándék amit csak szerdán használnék. De úgy nem érdemes elfogadni, aktiválni ha utána ha lefogy a maratont bukom! Mert úgy tudom egyszerre csak egy opció érvényes, és szerdánként ugye ajándék aktiválva maraton meg megszűnhetne, nem engednék visszakapcsolni, elveszne a maradék már kifizetett adatmennyiség.

ma 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!