Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Multifunkciós nyomtató, milyet?

Multifunkciós nyomtató, milyet?

Figyelt kérdés
Multifunkciós nyomtatóra lenne szükségem (a régi elromlott), de kicsit elvesztem a kínálatban. Eddig Epson-ok voltak, nem volt vele gond. Nézegettem, hogy vannak ezek az újratölthető tartályosak. Ezeknél olcsóbb a tinta? Eddig is utángyártott patront használtam (1000 Ft/db áron). Az Epson tartályos viszont elég drága, a Canon olcsóbb. Ki, mit használ, amivel meg van elégedve? Köszi a válaszokat! Jöhet konkrét márka, típus ajánlás is.

tegnap 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A tintásat felejtsd el! Csak lézer!

Ez pl egészen jó: [link]

tegnap 10:54
 2/2 T. Feri ***** válasza:
100%
A tintásak olcsók és szépeket nyomtatnak, de a festék beszáradhat, ha nem használod a nyomtatót, és leoldódhat, ha elázik a papír. A nyomtatók ugyan olcsók, cserébe a festékek drágák, és azokat rendszeresen pótolni kell. Igazán szép nyomathoz különleges papír kell. Vagyis ha a költségeket ki akarod számolni, akkor a tartalék festékek árát, és kiadósságát is ki kell számítani. Ez a számítást persze a lézerrel is meg kell ejteni.
tegnap 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!