Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel C Corsa. Egyik pillanatró...

Opel C Corsa. Egyik pillanatról a másikra nem indul. Kiírja, hogy InSP. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
tegnap 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A kötelező, időszakos szervizeket szokta így kiírni, vizsgálat rövidítve, nem egy konkrét hiba.
tegnap 09:13
 2/13 A kérdező kommentje:
De nem tudom elindítani. Mindenképp szervíz?
tegnap 09:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Azt te tudod, hogy mi lett rajta, mikor csinálva, mi következik most. Vagy ha nem volt szervizelve, akkor bármi lehet, nem egy fiatal darab már.

Ha nem tudod elindítani, akkor nyilván mindenképpen kell egy szerelő.

tegnap 10:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi! igen, szerelőt kell hívnom.
tegnap 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Insp az olajcserére hívja fel a figyelmet, de az indítást nem gátolja, szóval ahhoz nincs köze.
tegnap 10:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Az insp (inspection) csak annyit jelent, hogy az autó szerint időszakos szervizre van szükség.

Ez vagy azért van, mert tényleg régen volt vagy csak a szerelő nem nullázta le a számlálót legutóbb.

A mostani hibához semmi köze, valószínűleg eddig is ott volt.

Hogyhogy nem indul? Tekeri a motort csak nem kapja el, vagy nem is tekeri az önindító?

tegnap 12:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Egy tortúra volt az egész. Mélygarázsból elhúzatta egy ismerősöm egy szerelőhöz, ahol már elindult. Valószínű, megnyomtam indítás előtt a gázpedált, ezt mondta a szerelő. A másik opció, hogy rossz volt a benzin. Lényeg, hogy nem kellett semmit javítani, most indul.
tegnap 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Érdekes. Mit jelentett amúgy az, hogy nem indult? Tekert a motor, csak nem indult be, vagy nem is tekert?
tegnap 17:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Tekert. Az önindító tekerte a motort, de nem indult be. Próbáltam vagy 10X.
tegnap 18:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát ez esetben én nem vennék rá mérget, hogy ez egy hosszú életű dolog lesz. Legalább hibakódot olvastattál? Mindenképpen utána fog járni, mert ilyen hiba nem szívódik fel magától. Lehet periodikus hiba, ezért nem mindig jelentkezik, de előbb vagy utóbb jelentkezni fog újra.
tegnap 18:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!