Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat exeo elektronika probléma?

Seat exeo elektronika probléma?

Figyelt kérdés

Adott egy Seat Exeo 2012es 2.0 TDI

A probléma ott kezdődött hogy a hátsó ablaktörlő nem kapcsolt ki annak ellenére hogy a kapcsoló kikapcsolt helyzetben volt. Először azthittem hogy a relé van beragadva majd elkezdtem megkeresni, ezután észrevettem hogy a féklámpák is világítanak még akkor is a féklámpa kapcsolóról eltávolítom a vezetéket. Mire megtaláltam a megfelelő relét kivillant a check engine lámpa és az izzító lámpa is elkezdett villogni. Az egyik hibakód p0047, 2. P2426 3. P0104.

tegnap 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Kivettél egy főrelét és azért jöttek a hibakódok.

Szerintem az átvezetőkábel van kitöredezve a csomagtartónál és az produkálja ezt a parajelenséget.

tegnap 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha törlöm a hibakódot miért jön vissza illetve miért villog az izzító lámpa?
tegnap 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert fennálló hibák. Tedd vissza a relét.
tegnap 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Visszatettem a relét csak annyira húztam ki hogy megnézzem az ablaktörlő kikapcsol el. Most nem müködik magától az ablaktörlő csak a műszerfal világít mint a karácsonyfa illetve a féklámpa
tegnap 18:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat azt elfelejtettem hozzátenni hogy egy biztosíték ki volt égve “ Luggage compartment power socket” most ez nem tudom pontosan mi mert a fordításból nem sok értelmes jött ki mimden képp a csomagtartóhoz van köze
tegnap 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Hátsó szivargyújtó, zárlatos a kábele.

Így nézhet ki az átvezető:

[link]

tegnap 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!