Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak még 2015 utáni évjáratú...

Vannak még 2015 utáni évjáratú autók amik nincsenek tele felesleges elektronikával? Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Már lassan suzukiban is gondolkodom, de úgy tudom már a vitarákban is van fedélzeti komputer stb. Köszi.

2024. ápr. 12. 10:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%

Számodra milyen elektronika felesleges?

Világítás, gyújtás, üzemanyag ellátás, szellőzés, fűtés? Ezek még beleférnek?

2024. ápr. 12. 11:09
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Egyikben sincs felesleges elektronika.
2024. ápr. 12. 11:13
 3/14 A kérdező kommentje:

Lehet nem jól fogalmaztam. Biztos nem felesleges sok minden, de úgy gondolom minél több dologgal szerelnek fel egy autót annál több a hibalehetőség is és nincs kedvem pár havonta szerelőhöz járkálni.

Tehát úgy lenne pontosabb a kérdésem, hogy melyik típus/márka stb ami a lehető legkevesebb elektronikát tartalmaz a későbbi lehetséges meghibásodások elkerülése miatt.

2024. ápr. 12. 11:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Felesleges 2015 utánit venni, amíg tudsz venni régebbi jó állapotú olyan autót amihez még alkatrész is van. Főleg ha nem akarsz euro 6-osat. Ma már szó szerint bármilyen autót tudsz venni csak pénz kérdése.
2024. ápr. 12. 11:20
 5/14 anonim ***** válasza:
2024. ápr. 12. 11:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem most szeretnék vásárolni. Meg vagyok elégedve a jelenlegi 2010-es autómmal, de pár év múlva úgy is csere kell majd, és mivel 9-10 év körüli autót szoktam venni ezért érdeklődöm mire számíthatok.
2024. ápr. 12. 11:23
 7/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ez volt legolcsóbb és legfapadabb swift 2015-ből.

2024. ápr. 12. 11:37
 8/14 anonim ***** válasza:

"melyik típus/márka stb ami a lehető legkevesebb elektronikát tartalmaz"

Azokat úgy hívják, hogy fapados. Csak annyit érsz el vele, hogy kényelmetlen lesz használni, mivel jellemzően nem az elektronikák romlanak el egy autóban.

2024. ápr. 12. 11:44
 9/14 anonim ***** válasza:
38%

"Számodra milyen elektronika felesleges?

Világítás, gyújtás, üzemanyag ellátás, szellőzés, fűtés?"

Te összekevered a villamosságot az elektronikával. Már 35 éve is a megszakítós simsont váltotta az "elektronikus gyújtással rendelkezö".

Az egyik elektromechanikus, a másik félvezetös.

Mi lehet bizonyos embereknek felesleges? Pl. memóriás ülés és a hozzá tartozó elektronika.

Vagy pl. bluetooth-tal rendelkezö túlbonyolított autórádió, ami bizonyos típusban hajlamos t0nkremenni, és legutóbb 1000-km-en mérgesített azzal, hogy 3-4 percenként újraindult a rádió... akkor is, ha kikapcsoltam.

2024. ápr. 12. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Így van az elektronikák szinte soha nem romlanak el.....
2024. ápr. 12. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!