Skoda Octavia 2015 vagy Volkswagen Passat 2015?
1.6 CRTDI vagy 2.0 CRTDI manuális váltó.
A két autó és motor közül melyiket ajánljátok?
Minden véleményre kíváncsi vagyok, fenntartási költség, esetleg hibák stb.
Ha van rá pénzed, akkor nyilván a Passat jobb autó, egy kategóriával feljebb van, magasabb komfortszint, jobb anyagok stb.
Viszont az Octavia a legnagyobb részét tudja annak amit a Passat mind kényelemben mind praktikumban, olcsóbban.
Passat=superb lényegében, az octavia pedig a superb alatt van.
Én inkább a passatot venném, mert az octavia tipikus cégesautó amit úgy is használnak, a passat inkább magánhasználatú főnökautó lehetett, amire azért valamivel jobban vigyáztak
A tapasztalt gyk-s kollégák előttem minden bölcsességet elmondtak amit én is írtam volna.
A VW CRTDI motorja kifejezetten egy jó dízel motor, szóval nem rossz vétel ha volt gazdája.
Annyit hozzátennék, hogy én a 2.0-t venném típustól függetlenül, mert abban van erő is, ha például előzni kell.
Ahogy előttem írták, Passat inkább a Superb-vel van párban és nyilván beltérre meg úgy általában a Passat egy nívósabb autó.
A két motor közül egyértelműen 2.0, bár mindegyik jó, ekkora autót mozgatni lényegesen előnyösebb a 2.0 a plusz teljesítményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!