Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Okostelefonon hogyan lehet...

Okostelefonon hogyan lehet megnézni a korábban megnyitott linkeket?

Figyelt kérdés

Nem találtam olyan csoportot ahová jobban beírhatnám:

A lényeg, hogy telefonon a Facebook ha megnyit egy külső linket , azt valami furcda helyen nyitja meg ,mert ha onnan visszamegyek a Facebookra, csak úgy tudok ismét visszajutni oda ahol a külső link meg van nyitva,ha ismét megnyitok egy bármilyen külső linket, és akkor ugrik arra a felületre ahol a korábbi link is meg van nyitva.

Nem lehet másképp arra a külső helyre másképp lépni. Néztem a telefon böngészőjét és nem az az, tehát valami más, csak tudnám mi?

tegnapelőtt 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az alkalmazás beépített böngészője, mi lenne? Sehogy máshogy nem lehet megnyitni..
tegnapelőtt 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha meg akarom nyitni, mindig meg kell nyitni egy új linket a Facebookban, arra nincs menü a Facebookban ami meg tudná nyitni a Facebook beépített böngészőjét?
tegnapelőtt 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

"Sehogy máshogy nem lehet megnyitni.."

Melyik szót nem értetted?

tegnapelőtt 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, van egy gomb, menü a Facebookban amelyikkel meg lehet nyitni a beépített böngészőt, mert ez így elég béna, hogy ha csak úgy leet megnyitni, ha megnyitok egy újabb linket.
tegnapelőtt 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:

"Gondoltam, van egy gomb, menü "

Ezért kérdezem, hogy melyik szót nem értetted.

tegnapelőtt 16:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó, akkor csak az írjon aki tud ilyen gombról.
tegnapelőtt 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Senki sem tud róla, mert nem létezik. Hányszor írjuk le, mire felfogod?
tegnapelőtt 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!